onsdag 12 augusti 2009

Framtida hyresvärd?

Okej, nu är engelsktestet över och jag har övat min engelska en del här på bloggen. Nu återgår jag till att skriva lite mixat här beroende på humör :)

Men vad har hänt idag då... Jo. Vi har gått. Gått, gått & gått. Jag får ligga med benen högt nu bara för att inte få pulseringar eller kramp i vaderna. Kanske en åldersgrej... Och på tal om ålder. Idag har vi känt oss gamla. Och mogna. Och lugna.

Idag var vi på Orientation Day på Campus som var obligatoriskt. Här märkte vi att vi är bland de äldsta bland de internationella studenterna som annars rör 19-21 åringar. Vi märkte också att vi inte är de enda svenskarna.
Vi känner väl att det ska bli ganska skönt när kurserna kommer igång och de övriga studenterna dyker upp...

Annars kan vi även börja hoppas på en lägenhet imorn. Vi var och kollade på en idag som är väldigt fin och ligger nära skolan. Vi är fyra stycken som kan tänka oss att dela lägenheten och imorn klubbar vi igenom vårt beslut :)

Annars var vi och kollade på ett rum i en lägenhet hos en ganska rolig och flummig herre idag. Han var fd bokförsäljare och hade 25 000 böcker i huset. Och en liten söt katt (camilla smälte). Dock var det ganska skitigt i huset och herrn var obehagligt lik Hans Scheike (!!!).

Något kul som händer i Sverige??

4 kommentarer:

Unknown sa...

Hejsan!
Pappa fyllde 60 igår, vi firade på Casino Cosmopol, spelade roulette, lite enarmade banditer, och sist men inte minst åt vi Skaldjurs buffé :) Tänkte på dig då. Hoppas ni har det najs.

Stor kram från Aki

camilla sa...

Vad kul att du skriver!!!
Åhhh vad gott! Det är tur för oss att vi bor i en stad med mkt fisk och skaldjur annars hade jag dreglat ned datorskärmen just nu :)
Hoppas ni hade det trevligt! Gjorde ni några vinster?

Hälsa din pappa jättegott, ja övriga familjen med :)
Pusssar & Kramar

catarina sa...

Hej
låter bra med lägenheten, ja inte den med Hans S, böcker och katt. Hoppas att det ordnar sig. Lite kul att ni känner er gamla, inte fel att känna på det också. I dag har Victor varit i Lund på kilroy och träffat samma person som du gjorde, Camilla. Victor tyckte hon både var trevlig och seriös. Så vem vet.. Kanske åker lillebror till årsskiftet, Tur att Alex kommer hem då(?). Hoppas Clara tänker gå i 8:an på Sveaskolan på Limhamn....
Har ni skrivit in er på några kurser än? spännande att få veta vilka.
Ha det gott
kram
Catarina

Unknown sa...

Haaahahah, Hans Scheike som hyresvärd, fifan syrran, sov med basebollträet bredvid sängen... :)

Ah skoja bara, katt låter ju heltrevligt och böcker är aldrig fel.

Fredags-hälsningar från brorsan!