torsdag 20 maj 2010

Starta Eget...?


Träffade Lina Sandén idag för en lite eftermiddagsöl på Gamla Väster. Alltid lika trevligt att prata strunt och reflektera över beteende och personlig utveckling med henne :)

Vi halkade sedan vidare till ett möte på Dockan - Attitude Meeting Point. Jag hade sett att det skulle starta ett nätverk för unga entreprenörer och tänkte - varför inte gå dit och se vad man kan få ut av det? Och det visade sig vara väldigt trevligt. Där samlades en liten skara med unga företagare och eventuellt blivande företagare som vill byta kontakter, lära av andra och bli inspirerade. Mina tankar om att starta eget är mycket färska (tänkte tanken första gången förra veckan), men genom att höra hur andra har gått tillväga förs mina visioner lite närmre ett förverkligande...

Ja, vi får se, men kul var det iaf. Om inte annat så för att träffa lite nytt folk.

tisdag 18 maj 2010


Malin kommer hem nästa vecka!

Mat, mat, vin & vin (camillas matblogg)

Alex begav sig till Huvfudstaden på torsdagsmorgon, och i onsdags bestämde vi oss därför för att göra "önskemat" och dricka vin. Det blev gravad lax med dillstuvad potatis och sallad. Finaste på länge. Efterrätten fick bli färsk ananas och nötter.


torsdagen fyllde Emma 26 och vi bjöds hem på mat och umgänge. Vi gratulerar, vi gratulerar... sjöng vi och Emma stod i dörren och var glad. Tre paketöppningar och en pajform, några bullformar och en sommarklänning senare, så satte vi oss tio man runt deras stOra bord.


Och kära hjärtanens vad gott det smakade med:
Ungsbakad lax, bulgur med sparris och körsbärstomater, grillad halloumiost och morot med en skvätt vitlöksås.

Fina Lina var där...

...liksom Lina och Sanna...

...och Josefin och Albin.

Adam, Johan och Jonas var oxå där, men de fastande inte riktigt på bild denna afton. Kalaset avslutades iaf med en cheesecake med passionsfrukt.

fredagen mötte jag upp Roos på Lilla Torg. Det var närmare ett år sen vi sågs och vi hade massor(!) att gå igenom och diskutera - lika kul som alltid.

Det blev vin, vin och nachos.
Och vi bestämde oss för att boka in en träff i Götlaborg i sommar.

lördagen regnade det så till den milda grad att jag hoppade över träningen och bestämde mig för att vara hurtig och baka bröd och städa. Resultatet: Grekiskt lantbröd

På kvällen gjorde jag årets första rejäla grekiska sallad. Favorit.

Övrigt:
Jag köpt en klänning och försökt göra inbakad fläta.