torsdag 6 maj 2010

Vintern rasar

Valborg i Lund - denna ypperliga tradition som man aldrig växer ifrån... eller? Nä, man har bara mer eller mindre roligt. Detta året blev liiite mindre kul pga av regn. Men med fina människor, god dryck och mat så blir det mesta gemytligt och varmt.

Det började kl.06.30.
Uppstigning, påklädnad & packa ner filt, skumpa & öl.

Kl.07.30 satt vi i bilen in till Lund.
Albin

Johan (skrapade trisslott, men vann dessvärre inget)

Och Emma.

Alex hade fått på sig att deltaga i studiedag på sin praktikplats i Bara, så han var lagom nöjd med att missa frukosten.
Lämna bil hos Johans mamma --> promenad till Klostergatan ---> framme hos Sanna & Jonas.


Här dukades härligheterna upp: Brieost, Janssons Frestelse, Sill, Ägg, Bröd, Kex, korv, skinka... och Mimosa = apelsinjuice med champange. Gudomligt gott.





Efter lite hitsSpotify och till och med varsin shot, så kom vi igång riktigt bra. Klockan var då ca 10.00.


Cheese
Doodles kom fram och de heta partytricken visste inga gränser.



Linus fick berätta för Rasmus vilket nummer deras lägenhet låg på. Rasmus var säker på att det var nummer 32 medan Linus ojade sig och sa att det var 36. Det visade sig stämma och Rasmus var förvirrad.





Dagen fotografi.


Givetvis hade regnet fallit under våra timmar av frukostförtärande, men vid 12-tiden sprack det upp och vi begav oss till parken.







Alex kom

Och regnet kom.


Allt blev fuktigt och chilinötterna blev degiga. Vi var några som bestämde oss för att kila tillbaka till Klostergatan. Där laddade vi upp mes festligheter igen och drack drinkar och åt ballerina och chips.


KL.15.30 begav jag mig till Malmö Nation för att möta upp Alex och några andra. Där var det riktigt stekig brat-efterfest med vevande armar och mycket läppglans.
Vi stod på Nisses balkong och studerade allt ingående.

Vid 17-tiden skulle några vidare till Bengtssons efterhak. Mitt huvud pulserade av värk och jag bestämde mig för att bege mig hemåt. Alex hängde på --> buss till Malmö --> hämta cykel --> mötte Johan & Emma, de hade köpt Tusen & 2 burgare --> vi mot Tusen & 2 --> hem --> äta --> somna på soffan.

Länge leve valborg

tisdag 4 maj 2010

Påkommen



Två koppar kaffe till frukost.
När hände detta?