lördag 26 september 2009

Vernissage och rockband


Malin och jag svepte in på filmvisningen av Milton Glazer igår eftermiddag 5pm. Vi fick varsin fin pin att sätta på linnet och sedan var det bara att inta appetizerbordet. Mozzarella, tomat, parmaskinka, oliver, tortillachips, salsa, melon, jordgubbar.... Mmm. Lite vin på det oxå.

Sen gick vi runt där och studerade konsten som figurerade på salens väggar. Färgglad akvarell i kombination med vanlig färgpenna, av Adrienne Allebe. Mkt fint resultat.


Malin o jag på damerna. Fin toalett.

Dokumentären visade sig även den vara intressant. Tala om att den mannen haft med en finger i många grafiska projekt och lösningar. Han föddes 1929 (såg inte ut att vara en dag över 70år) och har fortfarande kvar sitt lilla kontor inne i NY city, precis samma kontor som han haft sedan mitten på 60-talet. Ett stökigt kontor där alla satt tätt intill varann och där en högljudd skolgård gjorde sig hörd vid vissa tillfällen under dagen. Han älskade det. Vill inte ändra ngt, så hade han alltid trivts och så trivdes han fortfarande. (som sagt, han är mannen son ligger bakom kampanjen I NY och ett mkt känt skivomslag till Bob Dylan)

Vi begav oss därefter till Sharkeez (bar) där Johanna, Emelie, Malin P och hennes roommate Frida, satt och drack öl och margaritas. Efter en stund dök även Malin P's kursare Richard och Kyran upp. Lite snickeli-snack och en inbokad beachvolleyboll match, och sedan bar det av mot Velvet Jones - en rockbar med liveband.



Kyran's gamla highschool kompisar spelade och det var allmänt collegeröjigt:



Kyran och Malin diggar för fullt.

Malin P gjorde tester på folk. Hur nära kan man egentligen
stå en okänd människa innan det bli obehagligt.


Nu ska jag gå och handla. I eftermiddag väntar som sagt beach volleyboll och sen får vi se vart vindarena där oss.

Inga kommentarer: