lördag 22 augusti 2009

Party!?!? Nje...

Då ligger vi här i våra uppblåsta sängar och degar. Morgonen har inneburit frukost och tv-serie-tittande på datorerna.

Gårdagen var sådär...... Vi är lite besvikna. Men ändå lite tacksamma för att vi nu vet vilka vi inte ska umgås med.

Vi skulle ju som sagt besöka vårt första house-party sen vi kom till detta fjärran land. Vi blev inbjudna av killen som vi träffade på bussen påväg till Santa Barbara. Han bjöd in till fest och vi ombads bära vita kläder som vi inte var särskilt rädda om då det skulle förekomma färg (!) på festen. Jaja, vi får helt enkelt prova på något nytt tänkte vi. Sagt och gjort tog vi oss ner till stan för att inhandla något billigt slit och släng som vi kunde söla ner.
Förfesten i lägenheten började och vi kände oss ganska peppade. Musik och vin.

Taxin beställdes och efter lite avknäppningar på kamerorna så bar det iväg. Taxikillen var världens schysstaste och tipsade om hemsidor med billiga biljetter till konserter mm.
Väl på plats. Huset är mkt litet. Folket är mkt unga. Kläderna som varit vita är neonfärgade. Pupillerna är stora. Musiken är.... ja, musiken är nog det som mest OK.
Efter lite undersökningar kommer det fram att killen vi blivit inbjudna av själv har dragit hem. Ytterligare undersökningar påvisar att åldern råkar inte ens vara college, utan high school!

Fotot från festen, hittat på facebook...

Det har gått ca 15 minuter och vi ringer vår efterlängtade taxikompis igen. Att bege oss ner downtown är dessvärre försent då de flesta ställe stänger inom kort.
Så vi får snopet nog åka hem.

Haha, oj jo, ack ack, ve och fasa. Nu har vi tagit lärdom av detta och nästa gång blir det en hederlig bar/nattklubb downtown, eller ett house-party där vi faktiskt inte känner oss som "nattvandrande föräldrar" när vi gör entré.

Idag funderar vi på att äta ute tillsammans. Sushi lockar..... Laxnigiri. Mmm.

Inga kommentarer: