lördag 25 december 2010

Fina minnen från några år som gått...

2004

Midsommar: en liten, liten stuga vid skogens slut utanför Halmstad. Där klädde vi midsommarstång, drack snappsvisor, hejade på fotbollspojkar från Sverige och somnade i stolar.
Musikplåga/minne: Raymond och Maria - Ingen vill veta var du köpt din tröja och O-zone - Dragostea din tei


Nyår: Det blev en middag hemma hos mig för 7 töser, innan tunneln bjöd upp till dans och vi med den. Ragnar, P2 och grabbar med bakåtkammat hår. Det var så det var då.
Musikplåga/minne: Danzel - Pump it up


2005

Midsommar: Festligheter i Beddinge. Fotbollsturnering, cider, öl, grillat och öppen bar. Solglasögonen var stora och en vi var små. 5 år går fort.
Musikplåga/minne: Magnus Uggla - Kung i baren


Nyår: Emma och jag packade väskan och for ner till Alperna och dess ljuva St Anton. Här bestod livet av jobb, skidåkning, fest och kuliga människor. Vi väckte rumskompisar som somnat i baren, åt djupfryst sushi och hörde ordet tyar för första gången!
Musikplåga/minne: Seven nation army - White Stripes


2006

Midsommar: Beddinge höll i sig och vi drog till med tradition som resulterade i blomplockning, en midsommarstång och ett par kransar. Det var väder för linne, linne med kofta och kofta med sjal. Men sinnet var hela tiden varmt.
Musikplåga/minne: Basshunter - Botan Anna?


Nyår: Jag for med Borgströms till sydligare breddgrader där vi suppade på drinkar varje afton och åt maffig frulle varje morgon. Raketer och god mat vid vattenbrynet. Fint.
Musikplåga/minne: Ngt thailändskt med bling bling


2007

Midsommar: tredje gången gillt och sista gången ut. Jens, Jon, Linus o Co riggade tältet och kylde snapps. Gästerna kom och gick med ett leende.
Musikplåga/minne: Love Don't Let Me Go - David Guetta


Nyår: Samling av fina människor för middag i Limhamn. Herrarna stod för maten, hemmagjort jeopardy spelades och cigarr och skumpa plockades fram. Slutet gott allting gott med slips på huvet och dagen-efter-huvudvärk.
Musikplåga/minne: Minns ngn? Möjligen Varning på stan - Magnus Uggla


2008
Midsommar: En bil gick till Blekinge och i den satt Emma, Lina, Malin och jag. Däri fanns även snapps, sill, nypotatis, vin, gräddfil och jordgubbar. Vädret var varm och natten svart. Korsord, stillhet och tjejprat.
Musikplåga/minne: Kings of Leon - Use somebody


Nyår: SÄLEN, sa vi en dag och bokade stuga. Lovisa, Josse, Katta, Emma, Malin och jag slirade upp och drack bucket, åkte pulka på ett twisterspel och badade bastu i en vecka. Roligaste på länge!
Musikplåga/minne: Bag-in-Box - DJ Tune ft. Orremannen


2009
Midsommar: Emmas föräldrars hus stod tomt och vi drack röda drinkar och pratade strunt. Regnet föll men inte vi.
Musikplåga/minne: David Guetta feat Kelly Rowland - When Love Takes Over.... typ.


Nyår: Malin och jag kom hem efter ett fantastiskt halvår i staterna. Johan och Emma rullade hatt och vi med dem. Lägenheten stod i blom med stor gran och finaste folket i stan.
Musikplåga/minne: Hoffmaestro - Highway man


2010
Midsommar: Maya och Max gifte sig och lilla Elliott fick sitt namn. Vacker kväll för en vacker familj. Solen brann i vår danska horisont och en gryningspromenad i östra hamnen blev som ett romantiskt filmklipp.
Musikplåga/minne: Bröllopsvals till bongotrummor!!!


Nyår: KALMAR! Here we come. Reunion med Johanna, Malin P och Emelie. Det ska drickas Dark´n Stormy och pratas om livet. Bärga mig.

-------------------------

Fina minnen fina, fina människor!

Inga kommentarer: