onsdag 14 oktober 2009

Väggfärg och pellets


Jodå, så atte...

Imorn kommer det "städpersonal" till lght 101. Vårt badrum är nu utrymt på allt vad badlakan, hårspraysburkar och smink vi har. Vi ska nämligen få ett medel insprutat under vasken för att bli av med stanken. På fredag kommer det målare som ska måla om i badrummet - varför? Jo, för att få bukt med stanken.

(O)djuret har tydligen tagit sig in under huset för att skydda sig från regnet, stött på ngt annat typ av djur där, blivit skrämd och därav utsöndrat sin oerhörda stank från ett område från stjärten.
Nu ska Wolfgang (landlord) och Bill (vice landlord) ordna det så att man ska få ut (o)djuret genom att skrämma den med ett annat djurs kiss och locka med mat. Sedan ska varelsen tagas långt upp i bergen till den innersta av alla nationalparken.
Mycket trevligt tycker vi i lgh 101.

Sa jag förresten att vi haft en skunk under huset och att stanken av brända sopor och plast inte försvunnit på 19 timmar???

Just det ja. 19 timmar och det sitter i huden.

Kul ju.

3 kommentarer:

Unknown sa...

hahahahaha usch. men lite roligt är det att läsa om det :D Skadeglad som jag kan vara. Hoppas ni får rätsida på det i alla fall :)

Kram kram

catarina sa...

Kan man göra en snygg pälsmössa av den???? behövs här hemma i kylan

camilla sa...

Nä, Catarina. Nu gick du över gränsen.
man dödar inte djur för sådana ändamål - man för dem bara långt upp i skogen.

:)

Aki - det är inte kul. Jag luktar som en hel soptipp. Vi har fan blivit folkskygga för att ingen ska känna vår stank i klassrummen.